Nieuws

Prettig vergaderen met Wilkhahn

wilkhahn

Vergaderen is binnen bedrijven een taak waaraan best wat tijd besteed wordt. Daarnaast is de samenstelling van een vergadering behoorlijk verschillend. Eén of meerdere vergadertafels zijn dus van belang om het vergaderen te faciliteren. Als je daarnaar op zoek gaat dan is Wilkhahn een goed merk om eens te gaan kijken. Ze produceren kantoormeubilair, maar staan vooral bekend om de vergadertafels die ze maken. Zij hebben een goede focus op het ontwikkelen en innoveren op het gebied van vergaderen en dan vooral de faciliterende rol van de vergadertafels en bijbehorende stoelen. Zo hebben ze ook een sta tafel voor het vergaderen. Daarom goed om in dit blog wat meer te weten te komen over het merk Wilkhahn.

Wanneer is Wilkhahn ontstaan

Dit merk is één van de oudste producenten op het gebied van kantoormeubilair.Alle ontwerpen worden gemaakt in Duitsland. Ook dit merk heeft duurzaamheid en het milieu hoog in het vaandel staan en daarom staat het duurzaam produceren bij hun op een hoog niveau. Dat roepen vele producenten, maar bij Wilkhahn is dat meerdere malen bevestigd met een hoog aangeschreven milieuprijs. Naast duurzaamheid is er veel aandacht voor innovatie. Ook dit wordt onderbouwd met de nodige prijzen. Onder andere de bureaustoel ON en IN zijn op het gebied van innovatie van hoog niveau. Zo heeft de bureaustoel ON de Federal Ecodesign Award ontvangen. Een toonaangevende prijs op het gebied van duurzaamheid in innovatie. De bureaustoel IN is in het bezit van maar liefst 7 awards. Deze awards bestaan onder andere uit The Red Dot award, German Design Award en de IF design Award. Het nieuwste voorbeeld van een product met een baanbrekende innovatie is de multifunctionele stoel Chassis. Kortom een merk wat met betrekking tot kwaliteit stevig bovenaan in de markt zit en waarmee je absoluut een representatieve uitstraling in je kantoor creëert.

Wat zit er verder in het assortiment van Wilkhahn?

Een aantal toonaangevende producten hebben we al benoemd over deze producent, maar hun assortiment is uiteraard veel ruimer dan dat. Zo leveren ze ook een ruim assortiment aan stoelen, waaronder de stapelbare stoelen die goed zijn in te zetten voor grotere bijeenkomsten. Daarnaast leveren zo ook veel banken en fauteuills. Ook deze zijn natuurlijk prima in te zetten om een vergadering te doen in een kleiner gezelschap. Als laatste hebben ze een ruim assortiment aan vergadertafels zoals we al eerder benoemde. Je zou dit zeker één van de hoofdbestanddelen van hun assortiment kunnen noemen.