Nieuws

Lekker lopen is ook belangrijk tijdens de feestdagen

Via vai schoenen

De meeste mensen denken bij de feestdagen vooral aan feest, drankjes, lekker eten en gezelligheid. Maar er zijn ook complete volksstammen die gewoon moeten werken tijdens de feestdagen. Of misschien wel JUIST tijdens de feestdagen. Want tijdens de feestdagen is er veel geld te verdienen voor arme studenten. Je kunt je aanmelden bij, bijvoorbeeld, een cateringbedrijf en dan toch de beste feesten bezoeken. Maar dan achter de bar, in plaats van aan de bar. Dat houdt natuurlijk in dat je veel meer loopt dan gemiddeld. Hiervoor zijn goede schoenen een must. Denk eens aan het aanschaffen van een paar Via vai schoenen. Deze schoenen zijn er in alle soorten en maten en er is dus ook vast een paar bij dat geschikt is om de hele avond op te lopen.
Via vai schoenen

Werken op een feest: een droom die uitkomt

Natuurlijk sta je liever in je mooie pak of galajurk champagne te drinken. Maar dat is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Maar waar een wil is, is een weg. Door bijvoorbeeld in de catering te gaan werken, kom je op alle goede feestjes. Met nationale en internationale beroemdheden. Je kunt dan contacten leggen terwijl je gewoon lekker wat geld verdient. Je loopt lekker rond met je dienblad vol hapjes en drankjes en ondertussen zie je iedereen. Je staat dus niet verloren in een hoekje omdat je niemand kent. Werken op een galafeest is voor veel mensen een droom die uitkomt!

Werken in de zorg tijdens de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen zijn er mensen die zorg nodig hebben. Hoe fijn is het dan als jij die mensen kunt helpen? Het is misschien niet zo glamoureus als het werken op een galafeest, maar je krijgt er zeker voldoening van. Ook dan is het natuurlijk belangrijk dat je pijnvrij kunt lopen. Je kunt anderen immers pas helpen als je je goed voelt. In veel instellingen zijn bepaalde schoenen voorgeschreven, kijk hier goed naar voor je gaat shoppen.

En als je niet hoeft te werken…

Dan is een paar mooie schoenen die ook nog eens fijn zitten van belang. Want je wilt natuurlijk niet strompelend van de dansvloer naar de bar lopen. Het is dus altijd van belang dat je de juiste schoenen kiest voor de gelegenheid en ook voor jouw voeten. En dan nog de tip van de dag: loop je nieuwe schoenen goed in. Zo heb je er op het moment suprème het meeste plezier van.