Nieuws

De Olympus E-M10 mark III is wat voor jou!

Olympus E-M10 mark III

Wil je graag mooie foto’s maken, maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor een camera? Dan is de Olympus E-M10 mark III iets voor jou. Deze prachtige camera is van alle gemakken voorzien en dat voor een fractie van de prijs van een professionele camera. Dat wil echter niet zeggen dat je met deze Olympus E-M10 mark III geen schitterende, professionele foto’s kunt maken. Met de Olympus E-M10 mark III kun je op alle gebieden prima foto’s maken. Het is uiteindelijk toch afhankelijk van je onderwerp, dat moet je vinden en zien. De Olympus E-M10 mark III maakt het je niet al te moeilijk. Deze camera is niet al te ingewikkeld, maar je hebt wel wat te ontdekken als je ‘m net hebt aangeschaft.

Zet je (klein) kinderen op de kiek met de Olympus E-M10 mark III

De Olympus E-M10 mark III is een fijne camera. De grip is prima, dus ook in wat meer chaotische situaties (die met kinderen nog wel eens voor willen komen) kun je prima plaatjes schieten. Je kunt met deze veelzijdige camera ook leuke filmpjes maken, ook bij minder licht. En dat is fijn, je hoeft dan niet altijd maar te zorgen voor extra licht of de mensen te vragen om iets over te doen omdat de omgeving te donker is. Nee, met deze camera blijft spontane fotografie ├ęcht spontaan.

De natuur in met de Olympus E-M10 mark III

Ook wanneer je graag foto’s maakt in en van de natuur ben je bij de Olympus E-M10 mark III aan het juiste adres. Je kunt, zelfs vanuit de hand, prachtig ingezoomde foto’s maken. Gebruik je liever een statief? Dat kan natuurlijk ook. Het is net waar jouw voorkeur naar uitgaat. Je neemt deze camera gemakkelijk mee en hij is altijd direct gebruiksklaar.

De Olympus E-M10 mark III bestel je gemakkelijk online

Wanneer je deze Olympus E-M10 mark III voor 12.00 ’s avonds bestelt, heb je ‘m de volgende dag al in huis. Dat is natuurlijk een razendsnelle service. Maar wat pas echt geweldig is, is dat je er ook mooie voordeelsets bij kunt bestellen. Denk dan aan extra batterypacks of andere lenzen. Zo heb je binnen 24 uur een heel complete camera in huis en kan het spelen beginnen. Zorg vooral dat je even de tijd neemt om kennis te maken met je nieuwe camera. Lees de handleiding, vraag misschien online tips en… maak heel veel foto’s. Wees vooral kritisch voor het beste resultaat.
Olympus E-M10 mark III