Nieuws

Met een Kamado BBQ lekker de zomer in!

Kamado bbq

De zomer staat weer voor de deur. Echt hoor, al voelt dat nog even niet zo. En bij de zomer hoort natuurlijk lekker buiten zijn, buiten leven, buiten spelen en… buiten eten. Een Kamado BBQ kan je daar goed bij helpen. Want een Kamado BBQ maakt ieder tuinfeestje compleet. Ook voor de gewone doordeweekse maaltijd kun je prima terecht bij een Kamado BBQ. Deze barbecue blijft mooi op temperatuur, dus je kunt er alle kanten mee uit. Of je nu traditioneel wilt barbecueën of eens iets anders wilt proberen, met een Kamado BBQ kun je alle kanten uit.

Een vis barbecue op de Kamado BBQ

Als je gek bent op vis, dan is een complete vis barbecue wel iets voor jou. Zeker wanneer je je vis bij een goede visboer haalt, kun je echt genieten. Op internet vind je overal recepten voor bijzondere vis-creaties voor de barbecue. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal “back to basics” te gaan en gewoon een vis op de barbecue te leggen. Een kneepje citroen er over en een lekkere gepofte aardappel erbij en je maaltijd is klaar. De Kamado BBQ is uitermate geschikt voor vis. Deze barbecue blijft zoals gezegd mooi op temperatuur en dat is wat vis nodig heeft. Wanneer je een lekkere vissoep wilt bereiden, kan dat ook op deze barbecue. Maak dan gebruik van de (los te bestellen) gietijzeren pan.
Kamado bbq

Een traditionele barbecue op de Kamado BBQ

Je kunt altijd wel moeilijk willen doen en nieuwe gerechten willen proberen op de Kamado BBQ, maar ook traditionele barbecuegerechten komen op deze barbecue prima tot hun recht. Denk dan aan overheerlijke hamburgers, spareribs en hotdogs. Een salade erbij, wat brood en lekkere sausjes en je scoort punten bij iedereen op je feestje.

Een Kamado BBQ bestel je online

Een Kamado BBQ is hártstikke zwaar. Dat komt omdat deze barbecue gemaakt is van keramiek in combinatie met gietijzer. Je moet er dus niet aan denken dat je deze barbecue zelf in en uit je auto moet tillen. Gelukkig bestel je ook deze barbecue (en alle bijbehorende accessoires) gewoon online. De barbecue wordt dan bij je thuis bezorgd en je hoeft ‘m alleen nog even in je tuin te zetten. Zorg er van te voren goed voor dat je weet waar je de barbecue wilt hebben. Want nog een keer lopen slepen met dat ding, dat doe je echt niet even voor de lol.